Мариела Гюрова: Мога да се справя сама с нахалниците, които ми досаждат

Топ Преса ще ви запознае с момичето, което предизвика голям интерес по време на кукерския фестивал в Благоевград. Снимката ѝ събра хиляди лайка във Фейсбук, затова ви я представяме..

Мариела, коя си ти…?
– Името ми е Мариела Гюрова, на 26 години съм и съм завършила частния колеж по туризъм “Бизнес и администрация”. След това не съм записвала нищо друго, като магистратура отложих я във времето. Мисля да я довърша, но не мисля да е в Благоевград.

Е, какво ти даде тази диплома?
– Честно да ти кажа нищо не ми даде…

Тоест ти си плащаше семестрите без да има никакъв смисъл?
– Да, плащах си семестрите… Не казвам нищо за нивото на обучение, много зависи от това как човек го възприема. За мен беше едно добро ниво, готвех се, получавах знания… Аз съм доволна, но след това като завърших се отказах от магистратурата, защото е скъпо. Прецених, че ще е по- добре да отложа малко.

Доста си се занимавала със спорт разкажи от кога и как се запали?
– Това е моя начин на живот, без спорт не мога. Бях на 4 годинки, когато ме записаха на спортни танци. След седем години реших, че трябва да се насоча в друга посока и се записах на модерен балет. Позанимавах се доста време, но не успявах да съчетавам работата и танците, защото аз учех и малки дечица да танцуват. Танците са ми слабост, въобще спорта. Винаги когато имам време го използвам за тичане и за тренировки. На фитнес в момента не ми дават да ходя, но като поотшуми веднага почвам.

Цялото интервю четете в печатното издание на Топ Преса

Mariela-2

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене