Лигльото на благоевградската политика Владимир Елезов се кълне в краката на Георги Първанов: За една година ще смачкам БСП – Благоевград!

Най-посредственият политик, раждал се някога из земите на Югозападна България – Владимир Елезов, който предаде дори своята кауза, недоносчето ГС „Екип“, за да се гмурне с користни цели в „голямата“ политика, ставайки областен лидер на АБВ, се е взел толкова на сериозно, че възнамерявал да унищожи БСП – Благоевград, за една година. Миришещият на изпълнение на поръчки и на корупция млад общински съветник се е клел в краката на своят нов политически „гуру“ – Георги Първанов, че ще постигне заветната си цял в рамките на една година. Трябвали му обаче ресурси, при това в промишлени количества. Заявяваме, че информацията ни е достоверна и е от високопоставени източници, близки до партията на бившия президент – агент Гоце.
РАЗГЛЕЗЕНОТО И ОЛИГАВЕНО ОТ СОБСТВЕНАТА СИ ЖЛЪЧ „ДЕТЕ НА МЕСТНАТА ПОЛИТИКА“
се взел толкова на сериозно, че дори започнал да шава насам-натам, опитвайки се да си уреди срещи със знакови български олигарси, които имат влияние над медии и над институции, тупал се самият Влади пред своите. Амбицията му била да сложи ръка и влияние над цялата лява общественост в Югозапада и ако не да ги управлява официално, поне да им дърпа конците, както правели други влиятелни политици от българското задкулисие.
Според нас от Топ Преса още много политическа попара има да сръбне това недоносче Влади Елезов, преди да стъпи наравно в политиката, камо ли да коли и да беси, както му се иска.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене