Историята на едно зловещо убийство от А до Я! +18

Пернишкият касапин Криси разцепи главата на съученик с брадва, хвърли дроба му в хладилника, а краката закопа

 

 

 

 

 

ПЕРНИШКИЯТ КАСАПИН КРИСИ ВЕЧЕ Е НА СВОБОДА ЗАРАДИ ДОБРО ПОВЕДЕНИЕ – ВНИМАВАЙТЕ, ПУСКАТЕ ЖЕСТОК УБИЕЦ, ПИШЕ НЕГОВ СЪКИЛИЙНИК

 

Българският Андрей Чикати­ло – перничанинът Кристиян Петров, който закла и раз­фасова 16-годиш­ния си съученик Кристин през 2004-а година, вече е на свобода. Стомане­ният град трепери от ужас, след като преди дни вратите на затворническото общежитие в Самораново за последен път се затварят зад гърба на касапина. Той излежа 10 от 11-те години затвор, които му отреди Те­мида за зверското убий­ство.

По­следни­те месеци е в затвор­ническото общежи­тие в с. Са­морано­во край Дупница. През март 2012 г. Кристиян беше пре­местен от затвора в Бобов дол, където изтърпяваше на­казанието си при първона­чален строг режим. От около година и половина Кристиян е поставен на лек режим и всеки месец ползваше до­машен от­пуск от 2 деноно­щия.

В Бобов дол Петров беше отличникът на за­твора и най-награж­даваният затворник. Взе­маше участие във всички културно-масови и спортни мероприятия и беше пример за поведение сред всички, лишени от свобода. За целия си престой в затвора Крис­тиян никога не е влизал в сериозен кон­фликт с друг затворник. В Самораново Кристиян рабо­ти няколко месеца в дърво­дел­ница­та, след това беше назначен в за­твор­ни­ческата столо­ва като главен готвач. През декември 2013 г., след ре­портаж по националните ме­дии, Кристиян беше спрян от работа в столовата. Офици­алната причина беше краж­ба на яйца.

Цялата затворническа администрация вярва в то­талната му морална промя­на, че е станал до­бър човек, но майката на заклания Кристин Емилия Андонова е потресена.

Продължение в следващия брой на ТОП ПРЕСА

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене