На емоционален банкет с подаръци телевизор и мотика пожарникари от Петрич и Сандански изпратиха в пенсия колегите си Хр. Златинов и Е. Каратасев

Петричките пожарникари Христо Златинов и Емил Каратасев събраха над 60 колеги и приятели на емоционален банкет по случай излизането им в пенсия. Сред гостите в стилния ресторант бяха ексначалникът на РСПБЗН – Петрич Валентин Шаламанов, настоящият шеф Стоян Тилев, а специално от Сандански пристигна и бившият им колега Христо Ботев, който вече една година се наслаждава на пенсионерски живот.

На дансинга най-добри умения показаха колегата пенсионер Георги Нушев и ексначалникът В. Шаламанов, който лично поздрави с поредица стари градски шлагери домакините на събитието. Здравко Коцелов и Емил Танчев не пропуснаха нито едно македонско хоро и обраха овациите на колегите си.

Началникът Ст. Тилев вдигна тост с пожелание за здраве и дълолетие, отправено към Златинов и Каратасев. Той им пожела дълги години да си харчат пенсиите. Под аплодисментите на всички на пенсионираните огнеборци бяха поднесени подаръците – 32-инчов плазмен телевизор и мотика, с която колегите им да поддържат форма занапред.

Празникът се премести в ранчото на Емил Танчев и продължи с наздравици и танци до зазоряване./СТРУМА

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене