„Банско” загуби от „Витоша” (Бистрица) при дебюта на новия си треньор

Иван Атанасов започна със загуба мандата си в Банско, който изигра първия си мач за сезона срещу един от най-добрите тимове в югозападната „В” група

Курортистите загубиха с  4:1 в мач с две лица, по-доброто, от които до почивката. Двубоят се игра на игрището в комплекс „Царско село” в екстремната метеорологична обстановка на студовете от последните дни. Това бе и дебют за старши треньора Иван Атанасов, който пусна в игра по два различни отбора във всяко полувреме. Тимът от зимния ни курорт имаше своите възможности, но не успяха да ги реализират, докато хората на бившия треньор на „Пирин” (Гоце Делчев) Костадин Ангелов бяха далеч по-ефективни и фиксираха два безответни гола до края на първеото полувреме.

През втората част играчите на „Витоша” отбелязаха още две попадения – едното в средата на полувремето, а четвъртото в самия край на срещата.

За Банско автор на почетния гол бе Борислав Хазуров.

След мача изпълнителният директор на „Банско” Йордан Баряков който каза: „Това е нормално за първа контрола, в която играха и толкова нови играчи. Ние имахме повече чисти голови ситуации, които не успяхме да реализираме. Головете, които противниковият ни отбора вкара, бяха резултат от наши грешки.”

В сряда е следващата контрола на Банско, когато „Козлите” ще играят със „Септември” (София). След края на мача ще има решение кои футболисти ще останат в тима и кои ще отпаднат.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене