Сайди Чолак отново е лидер на ДПС – Гоце Делчев

Сайди Чолак е новият стар председател на Общинската организация на ДПС в Гоце Делчев. За негов заместник на конференцията днес делегатите избраха Джалил Бошнак. В състава на ръководството на местната структура хората на Доган избраха още лидерката на младежката организация Елис Бекова, както и по двама представители от селата Брезница, Лъжница, Корница, Буково, Гоце Делчев и един от местната структура на ДПС в с. Господинци.

“Пред нас въпросът Доган или Местан не стои, категоричен беше пред Хроника председателят Сайди Чолак – при нас има решение на Централното оперативно бюро”. До 20 март трябва да бъдат проведени всички общински конференции, като областния форум ще се състои в Гоце Делчев, най-вероятно, а конгресът на партията се предвижда за месец април.

DPS

Гости на общинската конференция са били кметът Владимир Москов и председателят на ОбС на БСП Валери Сарандев, общинските съветници от ПП ГЕРБ Ангел Тунчев, Димитър Попов и Димитър Гамишев, общинският съветник Стоян Вакареев. Председателят на ОбС – Гоце Делчев Ангел Гераксиев и д-р Мария Радойкова са изпратили поздравителни адреси до участниците в общинската конференция, уточни още Сайди Чолак.

hronika-bg.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене