Александър Томов стана баща на 62

Доскорошният бос на ЦСКА, на „Кремиковци“ и на още доста потънали фирми Александър Томов-Лупи стана баща на 62 години.

Още докато се разчуе, че булката му е бременна, тя взе, че роди наследника му.   30 години по-младата му любима Калина Кръстева роди син в столична клиника. Детето е кръстено на татко си – Александър, но го наричат Сашко.

Майката вече се е прибрала вкъщи от родилното и сега Томов е на седмото небе. Той си припомня какво е да бъдеш баща и пърха около жена си и бебето, тичайки да изпълнява всеки техен каприз. Даже е предал ръководството на евролявата си партия на Димитър Митев, досегашен шеф на младежката организация и таен кум на Лупи и Калина.

Двамата се ожениха съвсем тихо миналата година, когато разбраха, че бебето е на път, съобщава Флагман. Събитието се състоя в доста тесен кръг в село Студена, където палавият политик има имение. Той се запознал с Калина, още докато тя била студентка. Любовта им продължила над седем години. В началото не смятали да се женят и да имат деца, но отношенията им се задълбочили и младата жена поискала бебе. Въпреки огромната разлика в годините – цели 30, те си живеели добре, а Томов буквално я носел на ръце.

Той има две големи деца от руската си съпруга Лена, но те не живеят с него.

Сега малкият Сашко го е върнал в младостта и политикът се е превърнал в примерен татко.

Ще видим докога ще издържи да сменя памперси, мърморят съпартийците му и чакат да се наиграе с бебето, за да се върне в централата.

Томов бе подсъдим по няколко дела за източване на пари и за фалита на „Кремиковци“, но българската съдебна система го намери за невинен и го оправда, въпреки че първоначалната му присъда беше девет години затвор.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене