Все още сме хора, все още сме народ

Благодарим за светлия пример, момчета

„Високо, високо, високо,
високо застани,
над завист и обида,
над дребните сплетни..”

Това изпяха преди години ФСБ. Това днес ни излиза в главите, когато видяхме колко много привърженици на „Левски” са готови да помогнат в драмата на едно младо момче от ЦСКА. Павел Головодов, юношески национал и надежда на „червените”, има нужда от нашата помощ точно сега. Бащата на младия футболист е болен от рак, а майка му е починала преди година от коварната болест.

Въпреки всичко, голяма част от привържениците на „Левски” показаха, че са високо над дребните сплетни и са съпричастни към Головодов. Защото тук няма място за пристрастия, няма място за фенски дрязги. Няма място за нищо друго освен човечност, съпричастност и големи сърца. Защото едно момче на 17 години е пред угрозата, не дай Боже, да остане без родители на тази крехка възраст.

Можем само да се поклоним на привържениците на „Левски” и да им благодарим. Те ни дадоха надежда, че все още сме хора, все още сме народ и все още можем да си помогнем. В този случай няма „Левски”, няма ЦСКА. В този случай има само хора с големи сърца.

Благодарим ви за светлия пример, „сини” момчета…

Блиц

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене