Без категория

КМЕТЪТ НА ОБЩИНА ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ ПОЗДРАВИ РАБОТЕЩИТЕ В АГ-ОТДЕЛЕНИЕТО

На 21 януари – Деня на родилната помощ, кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов, заместник-кметът Богдан Боцев и представители на общинската администрация, посетиха Акушеро-гинекологичното отделение в МБАЛ „Иван Скендеров“ гр. Гоце Делчев. Те поздравиха всички лекари и акушерки в отделението и отправиха към тях пожелания за здраве, все такава всеотдайност в професията и още много здрави бебета, които да се родят в ръцете им.

Babinden-2Ръководството на общината по традиция връчи на завеждащия д-р Стоев парична сума, която да бъде използвана за нуждите на отделението, както и почерпка за празника. „Винаги сме насреща. Както досега, така и занапред може да разчитате на нас“, каза кметът Владимир Москов и допълни, че помощта, която се оказва както на отделението, така и на самата болница от страна на общината, е постоянна.

Babinden-4Ръководството на община Гоце Делчев присъства на традиционния ритуал по измиване на ръцете, характерен за Бабинден. Тази година вода на лекарите и акушерките поля Елена Бацалова, която преди няколко месеца роди втората си рожба под грижите на работещите в отделението.

Babinden-3Днес лекарите и акушерките в АГ-отделението на МБАЛ „Иван Скендеров“ посрещат празника си отново с чудесни резултати и голям брой родени здрави деца. Болницата е на второ място в областта по раждания, а град Гоце Делчев за първи път от 15 години отчете положителен прираст на населението през 2015 година.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене