Супермодерната апаратура, поръчана от София, не откри здравословни отклонения в отбора на орлетата и натежали от празничните софри играчи

Супермодерната апаратура, докарана в Благоевград по поръчка на шефовете на ОФК „Пирин“ от София, не откри сериозни здравословни отклонения в отбора на орлетата. Футболистите в зелено-бяло от вчера сутринта започнаха да се изреждат в една от стаите на административната сграда на стадион „Христо Ботев“ за задължителните предсезонни функционални тестове под зоркия поглед на специален екип от медицински център „Дианабад“ в столицата, предвождан от д-р Крайнов. Ден по-рано играчите се подложиха и на традиционните общи изследвания.

Резултатите, които показаха подопечните на Наджи Шенсой в негово отсъствие, за радост се оказаха положителни и 10-дневният лагер в пловдивското село Брестник стартира от днес без натежали прекомерно от празничните софри състезатели и с незначителни оплаквания от леки травми. Недотам добри се оказаха показателите само на бразилеца Еденилсон Бергонси, но това е в рамките на нормалното предвид тежката контузия и операция, които кариоката претърпя преди няколко месеца.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене