Благоевградската фима „Агромах“, „Булгартабак“,неврокопската фирма „Руска Петрова“ и „А-строй“ от Абланица сред най-големите дарителина община Сатовча в най-голямата празнична кампания, правена от местна община!

mahПроведената успешно за шести пореден път благотворителна кампания зарадва 92 семейства от община Сатовча. По традиция в навечерието на Новата година чрез своите родители или настойници децата сираци и децата с трайни увреждания до 16 годишна възраст от община Сатовча получиха парични дарения. По 700 лева получиха 5 абитуриента сираци от общината. По 350 лева получиха 39 деца сираци от детските градини и училищата в общината и 49 деца с трайни увреждания до 16 годишна възраст. Дарители продължиха да внасят парични средства в подкрепа на благородната кауза и след проведената благотворителна вечер. Допълнително набраните средства ще бъдат част от кампанията за следващата година. В знак на признателност Общинска администрация – Сатовча удостои всички по-големи дарители с грамота за направено дарение на деца сираци от община Сатовча в Благотворителна кампания 2015-2016 година и отличи 10-те от тях с плакет „Дарител в благотворителна кампания за деца сираци – 2015 година”. cКато организатор на благородната кампания ръководството на Общината благодари на всички вас благодетели и доброжелатели, без които този невероятен успех не би могъл да се постигне. Благодари за вашата съпричастност и щедрост, която донесе на 92 семейства финансова подкрепа и ги накара да повярват, че доброто го има на този свят, и че всички ние сме част от него. Нека всички ние продължим да вярваме в доброто, за да остане в нас, за да го има.
Вестник „Топ Преса“ изразява своите изключителни благодарности и своето уважение към ръководството на община Сатовча, за прозрачността и мащаба на проведената кампания. Нека делото на кмета Мименов и неговият екип бъде за пример как се прави благотворителост и най-важното – как се дава отчет след нея. Браво!

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене