Наджи Шенсой няма да идва в Благоевград

Старши треньорът на Пирин Наджи Шенсой няма да се връща в Благоевград. Това стана ясно, след като работната му виза все още не е готова. Шенсой ще получи необходимите документи утре, а в четвъртък ще се присъедини към отбора направо в Берстник. Там орлетата ще проведат една контрола среща, на края на лагера на 24.01 от 11:30 срещу Асеновец Асеновград. Утре и вдругиден зелените ще преминат функционални изследвания, а на 14-ти заминават за първия лагер в Брестник, пловдивско. Именно поради тази причина Шенсой няма смисъл да се прибира в Благоевград, защото подопечните му ще го очакват в Брестник. До неговото идване тренировките ще бъдат водени от Добромир Митов и Стефан Гошев.

Едва след лагера в Брестник Шенсой ще стъпи в Благоевград, за да се подготви организацията и списъка с хората които ще пътуват за Турция. В същото време наставникът не знае за отсъствието на Мартин Тошев от първата тренировка. От ръководството заявиха, че нападателят ще закъснее още два дни, заради това че е в чужбина. От заниманието днес отсъстваше и Маркиньос, който ще се присъедини към тима утре. Междувременно зелените се разделиха с трима състезатели – Александър Якимов и Богомил Дяков, които напускат по взаимно съгласие, както и Антонио Хаджииванов, който остава да тренира самостоятелно. За освобождаването на тримата последната дума е на Наджи Шенсой.

Все още не е ясно къде в Турция ще бъде втория лагер на орлетата. В процес на разглеждане са няколко оферти за подготовка, с включеният към тях списък с контролни срещи и имената на съперниците. Първа тренировка след пет и половина години с орлетата направи Даниел Младенов. През лятото на 2010 година кюстендилеца скъса с Пирин по вина на клуба, за неизплатени суми.

struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене