Банско стартира подготовка и представи новия старши треньор

Шестима нови футболисти дойдоха за първото занимание на Банско днес 

На старта на зимната подготовка на Банско бе представен новият старши треньор на отбора Иван Атанасов, заедно с неговите помощници. Първият е познатият Антон Андонов, който при предишните наставници Александър Томаш,  Йордан Самоковлийски и Воин Войнов. Другият е Иван Топузов, който
ще бъде вече в ново амплоа – на играещ асистент. Заедно с останалите футболисти в традиционния водосвет за здраве участваха и 6 нови имена сред общо 22-та на стадион  „Свети Петър“. Първият от тях бе пападателят Милен Лефтеров, който се завръща у дома след два сезона в „Пирин“(Разлог). Другият нов е бившият талант от школата на ЦСКА Димитър Маймунков, играл през есента в  „Сливнишки герой“. Цели трима състезатели от „Септември“(Симитли) се присъединиха към отбора от скикурорта. Става дума за   Йoрдан Гошев, Любомир Илиев и Костадин Кацимерски. Шестият нов с екипа е игралият в „Дунав“(Русе) Георги Мирчев.
Наново със съотборниците си са позабравените напоследък юноши на клуба Ивайло Цурев. Димитър Чалин и Христо Думанов.
Отсъстваше и Виктор Шишков, за когото се говореше, че е пред завръщане в Банско. Той обаче замина за Гърция на проби с уговорката при пропадане на евевтуален трансфер да се присъедини към тима. В следващите дни се очаква на стадиона в зимния ни курорт още един футболист, който да запълни овакантеното от вратаря Божидар Стойчев.
За момента от отбора не са подписвали договори с никого от новодошлите, които първо ще преминат през задължителни проби. Едва след одобрение на треньoрския екип ще бъдат предлагани конкретни оферти към играчите.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене