Мадлен Алгафари представи в Сандански най-новата си книга „ Чувствам, следователно съм”

В препълнената зала на Интерхотел „Сандански” Мадлен Алгафари представи пред своите читатели най-новата си книга „Чувствам, следователно съм”. Самата Алгафари каза, че идва за трети път в Сандански и е изключително приятно впечатлена от все по-големия интерес към нейното творчество, което според авторката означава,че има жажда, че търсим себе си,  и че нищо, никога не е изгубено.

На самата среща, която бе организирана с помощта на Вили Тегова, към която писателката се обърна със специални благодарности, всеки имаше възможност, както да чуе част от най-новата и книга, така и да задава въпроси, свързани със светоусещането ни, чувствата и нашето вътрешно аз. В края на тази вечер, от която всеки си тръгна по-усмихнат, но задавайки си повече въпроси за самия себе си, Мадлен Алгафари разписа лично всяка закупена книга, пожелавайки след кратка анкета на присъстващите да изразяват повече своите вътрешни чувства, и най-вече своята любов и обич.

На срещата присъства и заместник кмета на Община Сандански Зорица Органджиева, която поднесе поздравления и цветя от името на кмета на общината Кирил Котев.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене