Преглед на местния печат

„Вяра“

Шаш и паника! Бойко Борисов мята 100-левки и лотарийни билети в Благоевград, Осама бин Ладен плаши тълпата с пушка: Горе ръцете, долу гащите

С препълнен куфар от 100-левки премиерът Бойко Борисов ошашави множеството по време на кукерския празник в Благоевград. 26-годишният Владимир Дончев от квартал „Струмско” се превъплъти успешно в ролята на премиера и събра очите на множеството, разпръсквайки щедро банкноти и лотарийни билети.

 

Чудо! Шефът на спешното д-р Марио Стойнев и екипът му върнаха от отвъдното 2-ма перничани

Лекари от Перник начело с шефа на спешното отделение д-р Марио Стойнев сътвориха чудо и върнаха от отвъдното двама пациенти. Екип медици от спешното отделение към МБАЛ ”Рахила Ангелова” в Перник след продължителна реанимация успя да върне към живот двама души, изпаднали в клинична смърт.

 

Шефът на лесничейството в Самоков Георги Чапкънски изненадващо хвърли оставка

Изпълняващият длъжността директор на Общинското лесничейство в Самоков Георги Чапкънски подаде преждевременно молба за освобождаване от ръководния пост. Самоковци усилено коментират и се чудят кой ли ще заеме овакантената длъжност.

 

Ремонтираното за 707 280 лв. от зетя на Бат’ Сали училище в Самоков излезе в дървена ваканция, парното издаде багажа

Ремонтирано от зет на Бат’ Сали училище за 707 280 лв. в Самоков излезе в дървена ваканция заради неработещо отопление. Кметът Владимир Георгиев пусна възпитаниците на ОПУ „Неофит Рилски“ в дървена ваканция. Градоначалникът издаде заповед за преустановяване на учебния процес заради ремонт на отоплителната инсталация.

 

Черна серия: Безработният Румен се хвърли от 3-тия етаж в Симитли, съседи: Живееше като куче, беше с психични проблеми 

56-годишният Румен М. от Симитли полетя от третия етаж на жилището си в града и загина на място. Страшният инцидент стана в ранните часове на вчерашния ден и потресе жителите на крайпътната община. На мястото незабавно били изпратени екипи на полицията, които извършили оглед, съобщиха от пресцентъра на МВР в Благоевград.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене