Местния печат

В. „Вяра“ 

Продават  заради дълг недостроената къща на шефа на Областната дирекция на ДФ „Земеделие“ Георги Качев за 322 923 лв.

Съдия-изпълнител сложи на тезгяха за публична продан луксозната недостроена къща на директора на областната дирекция ДФ „Земеделие“ в Благоевград Георги Качев. Първоначална цена за имота е 322 923 лева.

Къщата се намира в кв. „Освобождение“ в Благоевград и е на три етажа. Замисълът е уникален, но явно Качев не е успял да я довърши. Причината за публичната продан е дълг към банка, която е поискала имотът да се обяви за публична продан, тъй като кредитът не се обслужва.

Общински съвет – Кресна започна работа със сканадал! ГЕРБ и групата на бившия кмет Илиян Кръстев бойкотираха новия управник Николай Георгиев – отрязаха проект за детска площадка

Общински съвет – Кресна започна работата си през новата година с бойкот от страна на общинските съветници от ГЕРБ в града и паралментаристи от групата на бившия кмет Ил. Кръстев от Коалиция „За Кресна”. По време на първото си редовно заседание вчера общинските съветници Илиян Кръстев и Кирил Лазаров от листата на МК „За Кресна“ и Георги Георгиев, Милчо Караджов, Севда Стоилкова и Емил Божинов от листата на ПП ГЕРБ отхвърлиха кандидатстване по три проекта на общината, включващи изграждане на детски площадки на територията на града.

Спаска Атанасова е жената, забравила 290 лв. на банкомат в Благоевград, благодари: Върнахте ми вярата в добрината на хората

Жената, която забрави на банкомат в Благоевград 290 лв., се е явила вчера в голям хранителен магазин, за да прибере парите си. Преди дни младо момиче от Благоевград намери на банкомата пред хипермаркет забравени пари и бележката от транзакцията. Съвестната благоевградчанка остави парите на „Информация“ в магазина, а благородната й постъпка трогна хиляди благоевградчани, които споделяха в профилите си в социалните мрежи съобщението на Мария Попова за намерената сума пари.

Стоянка Мутафова става част от дупнишкия театър, дадоха й ролята на баба Гицка в новата пиеса „Големанов”

Стихийното бедствие на българския театър Стоянка Мутафова влиза в редиците на актьорския състав на дупнишкия театър. Звездата има роля в новата пиеса „Големанов”, която подготвя трупата на драматичен театър „Невена Коканова”. Добрата новина съобщи директорът Славчо Пеев. Мутафова влиза в кожата на Баба Гицка, но сега за наслада на почитателите на театъра в Дупница ще играе рамо до рамо с Василка Сумева, Георги Бояджиев, Иван Иванов, Виктория Янева, Снежана Малковска и последното попълнение Мария Миради.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене