И Банско стартира подготовка в понеделник

Отборът на Банско стартира подготовка в понеделник 11 януари. Това обявиха от ръководството на клуба в противовес на слуховете за тридневно закъснение. Първото занимание на козлите ще започне от 14.00, а преди първата тренировка ще се проведе традиционният водосвет за здраве и успех.
Същия ден преди тренировката ще бъде представен и новият наставник на тима от курортния град Иван Атанасов, който преди нова година се разбра с ръководството на клуба и подписа договор. Той заменя на поста напусналия Александър Томаш, който заедно със своите помощници Тодор Кючуков и Константин Мирчев напуснаха след края на есенния дял на шампионата.
Освен него се очаква да станат ясни и други нови имена – тези на бъдещите попълнения, идващи на овакантените от напусналите играчи през ваканцията. Руслан Иванов, Цветан Павлов и Димитър Везалов си тръгнаха заради изтекли договори, а Янислав Иванов подписа с устремилия се към елита Дунав (Русе). За момента единственият сигурен и оповестен футболист, който е нов в селекцията е Милен Лефтеров, който се завръща под Тодорка след две години при съседите от Пирин (Разлог).

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене