Местния печат

„Вяра“

Фирми на покойния Пламен Миланов разследвани за пране на червени пари?

След смъртта на транспортния бос Пламен Миланов из Дупница се носят всякакви слухове около личността и дейността на покойния. Според последните клюки фирми на Миланов са разследвани за пране на пари.

Ловната дружинка на Първан Дангов закова 7 диви прасета в Коркина и Шатрово, пенсионерът Йордан Александров, енергетикът Румен Цекин, шофьорът Влади Замфиров… стрелци №1

7 диви прасета паднаха по Коледа по време на излет на ловната дружинка на бобовдолското село Коркина, ловуваща на две групи – в землища на Коркина и съседното село Шатрово. Късметът се усмихна на ловците на 24 декември. 4 от свинете са улучени на територията на Коркина, а останалите – в района на Шатрово.

Хотелиери от Боровец: От чешмите ни потече кал, заради шише ракия служители на ВиК убиха труда на стотици хора, и да ги разстреляме – няма да помогне

Дори да разстреляме водните шефове Венцислав Тодоров и Никола Ниов – това няма да реши проблема с безводието на Боровец, но ще уведомим екоминистерството за кризисната ситуация, категорични са хотелиери от курорта. Част от тях попитаха дали случайно фирма „Бороспорт АД” черпи вода от водохващанията за оръдията за изкуствен сняг и дали това не рефлектира погубно върху хотелите.

Дупничани: Ще има ли задържани за удара за 250 000 лв. в Банка ДСК, това е дело на вътрешни хора, чакаме оставки

Ударът за 250 000 лв. в Банка ДСК-Дупница е дело на вътрешни хора. От години банкови инспектори въртят афери и източват милиони именно от клона на банката в Дупница.Изтръгнатият банкомат далеч не е първата фрапантна кражба, с която се прочу банката в града.

Чистка в АБВ-Петрич! Александър Любенов аут от зам.-шефския пост, Тодор Янаков, Йорданка Митова, Александър Любенов и Божидар Танев с последно предупреждение 

Новата политическа година в Петрич стартира с масова чистка в общинското ръководство на АБВ-Петрич. На заседание на Общинския съвет на АБВ е взето единодушно решение за отстраняване на четирима от ръководството, наказани са и с последно предупреждение за изключване, подменени са и отговорниците на райони в общината, това обяви на пресконференция лидерът на общинската структура Димитър Атанасов.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене