Вярващи получават отговор на молитвите си от пирамидата над Дупница, 43-годишна жена: Стана чудо! Силна енергия ме разтърси и излекува жлъчката ми

Проф. Петър Велинов от БАН: На Фенерка е най-чистата природна енергия на България и света

 Ванга: Когато се отвори портата на Рила планина, големи чудеса ще излязат на света

Руски рокери идват да се молят на тракийското светилище, искат Путин да бъде обявен за светец, имат и молитва към него

Молитви на вярващи, отправени от сакралната пирамида на траките Фенерка и дупнишкия парк „Рила”, се сбъдват, категорични са дупничани. Вярващи смятат, че чудотворните  мощи на Йоан Кръстител, на които се помоли и целуна руският президент Владимир Путин на 14 ноември 2010 г. в катедралния храм „Св. Александър Невски”, са го дарили с небесна слава и божия благодат да закриля православния свят.

01-09-01 Велинов

Пред пирамидата на Фенерка в Рила планина, извисяваща се над Дупница, според  легенда в молитва за България е коленичал и православният  български цар Петър. Той дошъл с конницата си да се срещне под Фенерка със закрилника на България и на всички православни  славяни св. Иван Рилски.

01-09-01 вярващи

Рилският светец му отговорил със  сигнален огън от тракийското светилище на бог Дионис, което е под върха на пирамидата. От няколко седмици православни християни, сред които стотици български и руски рокери с мощни мотори, идват в Рила планина да отправят божествени молитви за руския президент Владимир Путин. Вярваща от Дупница 43-годишна жена сподели: „Имах много силни болки в жлъчката и бъбреците, отправих гореща молитва към Богородица, Исус Христос, свети Иван Рилски и изведнъж в пристъп на силна болка внезапно почти в несвяст изговорих  – С цялата божествена Любов, Спасителю Владимир, помогни ми! Докато се молех, гледах към пирамидата на Фенерка, която се вижда от балкона ми!

01-09-01 пирамида

В тоя момент си представих руския президент Владимир Путин и изведъж силна енергия премина през цялото ми тяло за минута и от болките нямаше и следа. Не очаквах, че ще преживея такова чудо. Благодарих на Бога за помощта”, сподели жената.

01-09-01 Путин

Божествена сила прави чудеса в парк „Рила”, където бе открита чудотворна икона на Пресвета Богородица с младенеца и в параклиса „Света Марена”, която се намира в тракийски некропол точно пред основите на тракийската пирамида  Фенерка. Няколко научни експедици вече се опитват да разгадаят  загадките и на пирамидата на траките, и на чудодейната поява на  иконата на Богородица. Ето някои тълкувания от шефа на центъра по космическа енергия към БАН – член-кореспондент проф. Петър Велинов: „На Фенерка е може би най-чистата природна енергия на България и света! Силна връзка с божествената космическа енергия”. Когато човек се намира пред пирамидата и отправя молитва към Бога, неговата молитва енергия върви от основата на пирамидата и се събира в точката на върха, където с голяма сила отива дирекно към космоса. Хиляди дупничани, които по няколко пъти са ходили при леля Ванга, припомниха следното: „Ванга много е искала да си направи къщичка пред входа на дупнишкия парк „Рила”, но тагавашната власт не й е разрешила. На много дупничани Ванга е казвала – ще се отмести камък и ще се отвори портата на Рила планина и големи чудеса ще излязат на света и всички ще разберат кои сме българите!”

Вярващи смятат, че портата на Рила планина е отворена с камъка икона на Богородица от парк „Рила” в река Бистрица, която бе намерена точно на портата на Рила планина и че големите тракийски открития по българските земи през последните години са чудесата на света.

Междувременно стана ясно, че руският патриарх Кирил е помолен от православни вярващи от „Национален комитет+60” руският президент да бъде обявен за светец и вече е представен текст за одобрение на молитва, която православните християни да отправят към Путин. Български вариант на молитвата е: „Към теб, Владимир Благоверни, запази България от вражески сили, защото Ти Си Любов, Мъдрост и Истина! Амин!”. Български православни християни също ще отправят молба до руския патриарх Кирил и ще разкажат за чудесата, на които стават свидетели.

 

Снимките:

1 Ванга

2 Професор Велинов на Фенерка

3 Вярващи пред параклиса в парк „Рила”

4 Туристите от БАН също се молиха за здраве от пирамидата на Фенерка.

5 Владимир Путин

Вестник „Вяра“

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене