ОФК „Пирин“ с най-престижното си признание… за начало

ОФК Пирин Благоевград постигна най-престижното и може би най-важното признание в последните години – отбор на годината в Благоевград за 2015.

„Не е титла и не е купа с чисто футболна стойност, но след като 5 години се лутахме в дебрите на българския футбол, Пирин отново стряска и побеждава най-добрите отбори от А група. Именно затова, най-важното нещо, което трябваше да се постигне в последните години, бе да се върне вярата в духа на каузата „Пирин“, коментират от клуба.

Обществеността в Благоевград отново да припознае любимците си в зелено след новото начало, подето през 2012 г. Наградата – „Отбор номер 1 на Благоевград“, е тъкмо това най-важно признание, което Пирин трябваше да спечели, за да се разбере категоричното – ФК „Пирин“ е отборът на Благоевград

„Задължително трябва да бъдем щастливи от силната подкрепа от страна на община Благоевград в лицето на кмета Атанас Камбитов, председателя на Общинския съвет Радослав Тасков и всички настоящи и бивши общински съветници, които направиха така, че в Пирин отново да има спокойствие и среда за развитие на футболните таланти от региона – бъдещето на този спорт дори в национален мащаб. Благодарим на всички, които отново повярваха в орлетата. И февруари месец отново на стадиона…“, призовават от благоевградския футболен клуб.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене