Преглед на местния печат

„Вяра“

Крупна инвестиция:С 1 млн. лв. шефът на хотелиерите в Сандански Илия Пасков преобразява градската баня в СПА бижу, дава хляб на 30 души

Шефът на хотелиерите в Сандански Илия Пасков, собственик на елитния хотел „Св. Никола”, с 500 000 лв. обнови до неузнаваемост старата градска баня в центъра на курортния град и я пусна в експлоатация. С тържествен водосвет, стилен коктейл и много гости хигиенната баня в Сандански отвори врати за работа с клиенти. До края на 2016 г. Пасков, който се очертава като инвеститор №1 в родния си град, ще вложи още 500 000 лв. за разкриване на модерен СПА центъра.

 

Даниела Савеклиева, Елена Ташкова и Адриана Мелниклийска сложиха еднакви обици „Сваровски” на ГЕРБ банкета в Благоевград, обявиха ги за най-щурите танцьорки

Над 200 членове и симпатизанти на ГЕРБ раздрусаха Благоевград с щури танци на коледния си банкет в елитно заведение в областния център на Пиринско. Кметът д-р Атанас Камбитов бе както винаги елегантен, той вдига наздравици с областния лидер на ГЕРБ и депутат Даниела Савеклиева с шефката на Жени ГЕРБ Елена Ташкова, областната ледерка на ЖГЕРБ Адриана Мелниклийска.

 

ОбС шефът д-р Георги Синански и ловната му дружинка поляха 3 прасета с вино в Сандански

Ловната дружинка от санданското село Кръстилци, в която се подвизава новият ОбС шеф д-р Георги Синански, повали три прасета за един ден. Ръководител на дружинката е председателят на Общинския съвет в Сандански д-р Георги Синански.

 

Нападателката на шефката на Бюрото по труда Венета Галева – Силвана лежи с биполярно разстройство в психиатрията на Самоков

46-годишната Силвана Петрова от Самоков, която нападна шефката на Бюрото по труда Венета Галева, е задържана. Снахата на Галева е настанена за лечение в центъра за психично здраве с диагноза биполярно афективно разстройство с висока степен на рисково поведение, с което е опасна за себе си и околните.

 

30-годишна благоевградчанка роди със секцио близнаци с общо тегло 5.250 кг 

Две близначета – момиченце и момченце, се родиха в МБАЛ – Благоевград. Красивите бебета изплакаха в ръцете на директора на болницата д-р Огнян Митев. Той извади чрез секцио на бял свят близначетата с общо тегло 5.250 кг. Първа излезе дамата, която тежи 2450 грама, а след нея и братчето й с тегло 2800 грама.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене