Коледна анкета на Топ Преса!

Попитахме нашите читатели:

Имате ли Коледно настроение?
Избрахте ли подаръци за най-близките?
Какво очаквате да ви подарят?

Merry-Christmas-Text-PNG-8

Илко Стоянов – Адвокат и общински съветник

IlkoИмам работно настроение, но коледното ще ми дойде на Коледа. Не съм избрал подаръците, защото аз ще съм дядо Коледа и ще подарявам. Но на мен бих се радвал да ми подарят екскурзия до Лапландия 😉

Merry-Christmas-Text-PNG-8
инж. Росица Димитрова – Управителят на ВиК – Благоевград

Rosi-V&KДа, имам коледно настроение, защото когато, виждаш резултатите от своя труд, добрата оценка на хората – няма как да не си доволен. Също така, в тези светли дни, правиш равносметка, а положителните емоции ти дават стимул и заряд за по-високи цели. Щастлива съм, когато близките ми са щастливи, знам как да зарадвам. Винаги, когато имам възможност им показвам и казвам колко са ценни и важни за мен, колко много ги обичам и държа на тях. Така, че да, вече съм готова с подаръците! Нямам представа с какво ще ме изненадат, радвам се и ценя всеки мил и искрен жест. Радвам се на малките неща, на времето прекарано с любимите ми хора…

Merry-Christmas-Text-PNG-8Илия Шербетов – Банкер и бизнесмен

SherbetovВсе още в забързаното работно ежедневие, но преди няколко дни бях в офис, който бе вълшебно коледно украсен и ме зарази с това настроение! Вече изпратих писмата до Лапландия! Каквото и да ми донесе Дядо Коледа, ще ме зарадва! Най-важното на което се надявам е вярата в бъдното и се надявам на хубави дни! А най хубавото, което се случва са сплотените дни, хубавите думи и прегръдки в семейството и любимите хора в тези семейни и топли празници! Желая Ви вълшебна Коледа!

Merry-Christmas-Text-PNG-8Бранимир Митов – Директор на Драматичен театър „Проф. Енчо Халачев“

Brano– Да! Имам коледно настроение. Все пак съм близък приятел на Дядо Коледа. Желая всички да са живи и здрави… близки, приятели, познати. Подаръци предполагам, всеки ще получи в коледната нощ под елхата. Но най-много желая здраве на близките си. Очаквам да се съберем всички заедно на Коледа. Да ни бъде топло в душите. От това по- хубав подарък няма!
Merry-Christmas-Text-PNG-8Златка Димитрова – Модел

Zlatka_D– Разбира се, че има коледно настроение. Поне при мен е така и при хората, които са около мен. Подаръците съм ги избрала, а и те на мен ха-ха. Не знам какво ще ми подарят 😉 много неща ха-ха. Най-хубавият ми подарък, предстои !!!

Merry-Christmas-Text-PNG-8

Злата Ризова – Общински съветник

RizovaВярвам, че настроението е заразно, както и доброто! Ето защо винаги се стремя да заразявам с добро настроение! Аз съм най- разпиления човек на света и обикновено правя това в последния момент. Ако трябва да отговоря по женски, мисля че трудно бихте събрали в броя си всички „неща“, а извън „нещата“ – УСМИВКИ!!!

Merry-Christmas-Text-PNG-8Александра Богданска – Мис Национален отбор – баскетбол

Aleksandra Bogdanska– Да! Разбира се, че имам коледно настроение. Това е любимият ми празник, защото винаги съм вкъщи със семейството и близките.
– Избрах коледните подаръци за всички. Тази година те ще бъдат много различни и интересни!
– Пъзел с 6 000 части !!! 😉
Merry-Christmas-Text-PNG-8Иван Гоцев – Певец

Gocev– Да имаме настроение и чакаме с нетърпение да настъпят празниците. Вече съм избрали подаръци. Нямам определени очаквания за подарък, но важното е, че ще бъде поднесен от сърце.
Merry-Christmas-Text-PNG-8Петя Димитрова

PetiaДа, разбира се, още от първия ден на декември. Цялата тази украса по центъра на града, повдига настроението ми. В картинката липсва само сняг. Рано е все още да избирам подаръците. Нека бъдем спонтанни и креативни. Нямам очаквания, а по-скоро предпочитания. Но ще ги запазя в тайна, нека ме изненадат.

Merry-Christmas-Text-PNG-8Вероника Николова – Председател на Дружество „Диабет“- Благоевград

VeronikaИма в известна степен, да имам Коледно настроение. Подаръци не съм избирала, защото на мен няма да ми подарят… Очаквам… не знам и аз още какво очаквам 😉 Рано е!

Merry-Christmas-Text-PNG-8Катрин Иванова – Мис София

Katrin.IvanovaКоледно настроение имам от около 2 месеца,защото ми се наложи да пътувам до Лондон, а там всичко е украсено от края на Октомври. Прекрасно се чувствам. Подаръците, не само че съм ги избрала, ами съм ги и подарила ха-ха. Много обичам да правя изненади на любимите ми хора. Честно казано, не очаквам нещо кой знае какво, но все пак на Коледа стават чудеса. Може някой и друг ключ, да получа ха-ха.
Весели празници!

Merry-Christmas-Text-PNG-8Методи Танчев

TanchevАми коледно настроение за сега нямам много… може би защото ще съм в чужбина и няма да съм с приятели и любими хора на празниците. Подаръци още не съм избрал, но има още малко време, а не очаквам подаръци в замяна. Все пак, ако човек очаква нещо и не го получи, е разочарован…
Merry-Christmas-Text-PNG-8Маринела Николаева

Marinela_Nikolaeva-1Коледно настроение имам от както стана студено 🙂 Подаръците съм ги купила вече… А аз се радвам на всякакви подаръци, стига да са изненада. Мразя въпроса „Какво искаш за Коледа“

Merry-Christmas-Text-PNG-8Здравка Чимева – Председателката на движение „Ние, жените” и собственик на туристическа агенция „Алфатур -Благоевград”

Z.ChimevaАко, трябва да съм искрена, през цялата година настроението ми е Коледно. Щом човек има здраве, работа, близките са му живи и здрави, трябва да е щастлив през цялата година. Избрах подаръци естествено, макар че не съм привърженик на подаръците по повод. Човек може да подари по всяко време, независимо дали е Коледа, Нова година, Великден или друг празник. За мен най-големият подарък е доброто отношение и уважението на хората, любовта на близките, каквото и да ми подарят, ще се радвам на какъвто й да е подарък.

Merry-Christmas-Text-PNG-8Стоян Дудов – фитнес инструктор

S_Dudov_SastezanieТова е най-хубавото време от годината. Имам коледно настроение от началото на декември. Подаръци избирам всеки ден, а за мен най-хубавият подарък е да съм с любимите хора и всички около мен да са живи и здрави.

Merry-Christmas-Text-PNG-8Милан Богдански – Общиниски съветник

Milan_BКоледно настроение предполагам, че има всеки… При мен и семейството ми се усеща от доста време. Някой от подаръците вече са купени. Не е важно какви са и каква е цената им. Важното е подаръкът да е от сърце. Не съм привърженик на скъпите неща. Обичам тези празници, заради трапезата на която се събираме всички заедно. Аз пожелавам на читателите на Топ Преса да прекарат по незабравим начин коледните и новогодишните празници.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене