Много емоции след благотворителния концерт на Младежко обединение на БСП – Гоце Делчев вчера

За шеста поредна година Младежко обединение на БСП- Гоце Делчев организира страхотен коледен благотворителен концерт.

И този път в концерта участие взеха множество местни таланти и гост изпълнители.

В препълнената голяма зала на Дом на културата се изявиха фолклорната прима Боряна Карпузова, балет “Виваденс” с хореограф Ани Лефтерова, фолклорна формация “Неврокопчанки” с ръководител Костадин Гьоргов, клуб по художествена гимнастика “Пирин EМ” с треньор Габриела Шопова, талантливата млада поп певица Вили Пендичева, малките таланти на ОЗД ”Джани Родари” и рок група Доминейтър заедно с певицата им Зара.

Шоуто подкрепено от стотици гоцеделчевци с добри сърца бе водено от хип-хоп звездата Alex P и очарователната Снежи Самандова от Неврокопски ансамбъл за народни песни и танци.

На концерта бе разигран и търг за две торти подарени от дизайнерката на бутикови сладкиши Мария Саватинова и Мълчанков ООД, а закупилите тортите ги дариха щедро на Дом за деца лишени от родителска грижа в град Гоце Делчев.

В края на събитието организаторите обявиха и набраната сума от символичния вход – 2 лева, и даренията от специално поставената урна на входа. Така се оказа, че тази година младежите на БСП ще поделят 2500лева между нуждаещи се деца и семейства от град Гоце Делчев, с което ще направят тяхната коледа малко по-топла. Организаторите изказаха специални благодарности към изпълнителите и към всички добри хора станали съпричастни към събитието и им пожелаха светли празници.

Снимка на Dimitar Boyadzhiev.
Снимка на Dimitar Boyadzhiev.
Снимка на Dimitar Boyadzhiev.
Снимка на Dimitar Boyadzhiev.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене