Местния печат

„Вяра“

Горските шефове от Югозапада Мартин Иванов, инж. Иван Геров и инж. Сашко Каменов сменяваха гуми след пищен купон в Боровец

Горските шефове на Благоевград, Кюстендил, София-област и Берковица запретнаха ръкави и сменяваха гуми на служебните си джипки пред погледите на над 100 души, след като изпуснаха парата от тежката година в курорта Боровец. Пирът на горските царе разгневи местните, които вързаха краката на купонджиите, като спукаха гумите на колите им.

Лидерът на ОДБ К. Костадинов и кметът на Дупница М. Чимев с апартаменти в София, банки ги вързаха с по 60 000 лв., д-р Крум Бонев цъфна с 200 000 лв. кредит

Лидерът на ОДБ Костадин Костадинов, който е общински съветник в ОбС – Дупница и финансов директор на частната болница в града, става столичанин. Костадинов е щастлив новодомец, след като си купи нов апартамент в София. Придобивката му коства заем от 60 000 лв.

Откриха крадено ауди в двора на бившия шофьор на Вельо Илиев – Пухи, в Петрич

След двумесечно издирване и ходене по мъките семейството на Оля и Ивайло Иванови от благоевградския квартал „Запад” намери тузарския си автомобил „Ауди“ A8 на „паркинг” в двора на къщата на бившия шофьор на екскмета на Петрич Вельо Илиев – Пухи, който към момента се занимава с лихварство. За това, че луксозното возило на двойката се намира на съхранение на улица „Тодор Александров“ в южната община, където всъщност живее Пухи, ги информирали техни близки приятели, които случайно видели колата на Оля и Иво паркирана там.

Кметът на Сапарева баня Калин Гелев едва не се разплака при загубата на „Марек Юнион-Ивкони”, Емил Гущеров се престори на весел

Кметът на община Сапарева баня Калин Гелев едва не се разплака при загубата на любимия си волейболен клуб „Марек Юнион-Ивкони”. Градоначалникът на курортното градче трудно успя да преглътне поредната загуба на дупничани в шампионската лига.

24-годишният Кристиян от Кочериново се хвърли в бунар и загина, баща му Николай Поповски правил хеликоптери 

24-годишният Кристиян от Кочериново се хвърли в бунар и загина. Драмата се разиграла вчера привечер в града. На място на трагедията пристигнали екипи на полицията и Спешен център, които само констатирали смъртта на Кристиян. Причините, които са го накарали да направи фаталния скок, не са ясни. Трупът е намерен от баща му.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене