Без категория

Кметът Ат. Камбитов: Уморих се, Костадинов спри да лъжеш!

камбитов

Не мислех въобще да вземам отношение по изказванията на депутата Емил Костадинов на пресконференцията днес,обаче като виждам, че си позволява коментари, които не отговарят на истината и заблуждава чрез журналистите обществеността съм длъжен да заявя: Уморих се, Костадинов спри да лъжеш. Никъде в бюджет 2014 не са заложени 2 400 000 лв. за проекта -подлез в кв. Грамада Това което депутатът Костадинов говори за пореден път е ярка демонстрация на незаинтересованост към Благоевград, проблемите му и гражданите му и опит за политическо словоблудстване за заблуда на хората.

Не мога да си обясня, как един народен представител не знае има ли ги или ги няма в бюджета тези пари, който са 12 % от собствените приходи на община Благоевград, но явно се е предоверил на финансовия си консултант Людмила Манова. Как така разчита при изказванията си на подмятания оттук оттам, за да композира пресконференциите си. Никой от неговите общински съветници не видя ли, че в бюджета на община Благоевград, проектът за подлез не е заложен и никога не е бил залаган.

Бюджетът е публично достъпен и който се интересува би могъл да го види на сайта на община Благоевград. Прави ми впечатление, че стана тенденция и система на поведение Костадинов да заблуждава хората с откровени лъжи, да дава квалификации от типа -некомпетентно ръководство на общината, при условие, че многократно вече изказванията му посочват неговата висока “ компетентност и експертност „, детайлно „познаване “ на процесите в родния му град, както и „силната му ангажираност“ към проблемите на жителите на квартал Грамада, това заяви кметът на Благоевград Атанас Камбитов по повод упреците на народния представител Емил Костадинов, че Благоевград е орязан от проекти, тъй като общината е участвала с нереализируеми проекти, готови за реализация по други програми и че проектът за подлез Грамада бил заложен за финансиране от общински бюджет.

struma.us

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене