Добрата новина по Коледа: 4-имата съветници от ПП „Партия на зелените“ даряват първите си заплати за купуване на жизненоважния „Автоклав“ на родилно отделение в МБАЛ Благоевград

4-имата съветници от политическа партия „Партия на Зелените“, ръководени от лидера Андон Тодоров даряват първите си заплати от ОБС Благоевград за закупуване на жизненоважния „Автоклав“ на МБАЛ Благоевград. Добрата новина съобщи лично председателят на партията в областния център Андон Тодоров.

„Взехме единодушно решение на дарим парите си за болницата, която изпитва крещяща нужда от помощ. В родилно отделение на МБАЛ Благоевград са се родили хиляди деца, така, че с удоволствие и признание искаме да помогнем с надеждата, че ще поставим добро начало. Всеки, който има възможност да направи едно добро дело в тези чудни декемврийски празници“, каза Тодоров.

В родилно отделение на МБАЛ внедриха модерна лапароскопска апаратура, но липсва Автоклав. Преди седмица ние се обърнахме с апел към хората с възможности и добрата новина не закъсня. Поздравяваме съветниците от ПП „Партия на Зелените“ за човешката постъпка и им пожелаваме Весели коледни и новогодишни празници.

www.struma.com

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене