Местния печат

„Вяра“

С две бюлетини Иван Танев издърпа червеното килимче изпод краката на 33-мата съветници в Дупница, начело с модните икони Д. Симова, Д. Диканска, В. Инкьова, А. Йорданова…

Съветничката Даниела Симова стана модна икона №1 в ОбС – Дупница за 2015 г., макар че новоизбраният парламент ще влезе в историята като най-кратко просъществувалия. Независимият кандидат за общински съветник Иван Танев успя да го катурне само с две бюлетини, които извади от чувал пред очите на административния съдия Иван Демиревски.

На отчет на бюджета: Лидерът на ГЕРБ Ивайло Константинов: За един мандат стопихме 20-милионния дълг на община Дупница до 5 млн. лв., ограничихме просрочените задължения до 2 млн.

С 15 млн. лв. се стопи 20-милионният дълг на община Дупница, наследен от екскмета Атанас Янев и консултантите, отчете лидерът на ГЕРБ – Дупница, Ивайло Константинов на общоградско събрание в парламентарната зала на ОбС – Дупница.

Кметът на община Сапарева баня Калин Гелев отлетя за Москва, търси изчезналите 4,4 млн. лв. от рехабилитационния център

Кметът на община Сапарева баня Калин Гелев отлетя за Москва за среща с президента на Руския държавен фонд „Закон, справедливост и милосърдие” Вадим Поспелов, който започна изграждането на център за рехабилитация „Преображение” в планинското градче.

Шофьорите Стефан Тодоров и 19-годишният Христо с контузии по гърдите след катастрофа в Благоевград

Двама младежи пострадаха при катастрофа, която стана в късните часове на отминалата вечер в района на голяма верига хранителни магазини в Благоевград. При излизане от паркинга на хипермаркета един от шофьорите не спазил предимство и автомобилът му се ударил челно в движеща се по бул. „Димитър Солунски“ кола.

Изграждат нов център за 120 болни и самотни дупничани с 500 000 лв. от държавата, ще се открият 27 работни места 

Кметът на община Дупница Методи Чимев подписа  изключително важен социален проект в Министерството на труда и социалната политика за изграждането на специализиран Център за почасово предоставяне на социални услуги. Той ще помага на 120 социално слаби дупничани, съобщиха от община Дупница. Вчера кметът Методи Чимев подписа в Министерството на труда и социалната политика изключително важния социален проект за изграждането на специализирания център.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене