ЛЮБОПИТЕН СЛУЧАЙ! Родилка избяга от болницата минути след появата на бял свят на детето й, личната й карта заложена при лихвар

Родилка избяга минути след раждането на 7-то си дете. Наложи се с полиция да я открият и върнат в АГ отделението на общинската болница в Дупница.

Ана Шаламанова пристигнала в болницата със силни родилни болки навръх именния си ден Света Анна. Раждането минало нормално, новороденото е 7-мо дете за Ана. След раждането на момиченцето родилката е оставена да лежи на специализираното легло, но докато дежурните лекари обгрижвали новороденото, тя избягала. Родилката дошла в отделението без лична карта и затова не е записана.

Завеждащият АГ отделението д-р Борис Попов потърсил съдействието на полицията в Дупница, за да открие избягалата родилка. Униформените я открили в дома й в с. Джерман, община Дупница, и вчера я доведоха под стража в АГ отделението в общинската болница. Полицаите установили, че личната карта на Ана Шаламанова е заложена при лихвар в Благоевград. Данните й са взети от кметството, за да може да бъде записана в отделението.

Новороденото момиченце все още няма име.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене