30 лв. глоба, ако пуснеш крава на магистралата

“Крупната” сума от 30 лева глоба е отнесъл пастир, който е позволил на крава да се разходи по новопостроената отсечка на магистрала “Струма” между Дупница и Благоевград. В резултат на това шофьор с автомобил се е блъснал в добичето и е оцелял по чудо. Според АПИ кравата е влязла на платното през открадната от магистралната ограда врата.

Животно на пътя, камо ли на магистрала, е най-големият кошмар за участниците в движението, защото най-често завършва със смъртен случай. “Авто Труд” ви съветва да бъдете внимателни на пътя, още повече че студените, мъгливите и “хлъзгавите” дни дълго време ще са всекидневие.

Оказа се, че в Лас Вегас освен големите кросоувъри продължават да почитат и ефектните кабриолети, показа последното голямо изложение за годината. В броя ще “тествате” новото Infiniti, както и Ford Fiesta с трицилиндров бензинов двигател и то с мощност цели 140 конски сили. Почитателите на двуколесните машини могат пък да се запознаят с по-значимите премиери от най-големия мотосалон в света, този в Милано.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене