„Пирин“ /Рз/ се разпусна, наставникът Хр. Джоджов замина за чужбина

Втородивизионният „Пирин“ /Рз/ се разпусна. Играчите бяха изпратени по домовете им след последния мач за полусезона с дубъла на „Лудогорец“ през уикенда, в разрез с традицията на повечето отбори в професионалния футбол да разкършват организирано поне седмица след заключителния официален мач.

Преждевременното излизане във ваканция е продиктувано вероятно от отсъствието на наставника Христо Джоджов, който вчера отлетя за Албиона, където ще продължи стажа си в школата на елитния „Нюкясъл“ до 20 декември. Без него трябва да мине коледният купон на тима, насрочен ден по-рано. На сбирката подопечните му очакват от клубните шефове да доизчистят дължимите суми и да им раздадат индивидуалните планове за поддържане на форма до старта на същинската зимна подготовка около средата на януари догодина.

Селекцията за решителния втори дял от първенството, в което разложани водят отчаяна битка за спасение, включва предимно местни кадри, подвизаващи се без успех в други състави, със задължителното условие да са свободни агенти.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене