Мис България 2015 г. връща короната!

На участничките в конкурса им е забранено да са имали еротични фотосесии

Eротичният модел от град Елин Пелин Марина Войкова до дни ще се сбогува с титлата „Mиc Бългapия 2015″ заради сĸaндaлните си гoли cнимĸи в интернет.

„Всички участнички в опорочения конкурс незабавно да сезират водещите български и международни женски правозащитни организации за безумното нарушаване на регламента на състезанието за избор на най-красива българка,“ препоръчват от Християнско сдружение „Православна младеж – Св. Петка Търновска“.

На участничките в конкурса „Mиc Бългapия“ им е забранено да са имали в миналото си каквито и да е изяви в еротични фотосесии.

Именно за подобни снимки в студиото на известния фотограф Енчо Найденов и „Мис България 2002″ Теодора Бургазлиева се прости с короната си, припомнят отново от православното сдружение и обещават да се обърнат официално за съдействие и подкрепа в близките дни и към водещите български и международни женски правозащитни организации, които, без съмнение, ще осъдят остро случилото се на т.нар. „конкурс“ за красота „Mиc Бългapия – 2015″.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене