Местния печат

„Вяра“

Съпруга на петрички бизнесмен и бивш борец започна работа в Централното управление на НАП

Съпругата на петричкия бизнесмен и бивш борец Стоян Димов, по известен с прякора – Чуруко, от днес започна работа като специалист в Централното управление на Националната агенция за приходите (НАП), което дава дежурства на ГКПП – Кулата. Карамфила Димитрова, или както в Петрич я наричат Катя, е избрана на работа в системата след спечелен конкурс.

В навечерието на Коледа: Хирургът д-р Живков помага на 6-годишно момиченце от Благоевград да порасне за половин година с 12 см

Коледа дойде за 6-годишната Габриела Вълкова от Благоевград, която е в списъка на д-р Мирослав Живков от клиниката по ортопедия и травматология на варненската МБАЛ „Света Анна“. Момиченцето, което е високо едва 94 см, преди дни получи уникалния шанс ръстът му да се промени благодарение на д-р М. Живков. Както на всяко дете, така и на Габи най-голямата мечта е да порасне.

Управляващите в Кочериново от „Напред, България” короноваха опозиционния лидер Георги Бучински за зам.-председател на ОбС, социалистката Василка Вонидова стана шеф на ИК

Съветниците на управляващата партия в Кочериново „Напред, България” издигнаха опозиционния лидер, водач на листата на неуспелия кандидат за кмет Йордан Татарски – Георги Бучински за зам.-шеф на Общинския съвет. Предложението дойде от действащия председател адвокат Калин Везенков и съпартийците му – шефа на приюта за кучета Георги Ценев и Николай Гълъбов.

Чимев към дупничани на празника за запалването на светлините на елхата: Нека всеки ден да сътворяваме чудеса

„Нека да се обичаме повече и да имаме силата да сътворяваме не едно, а по няколко малки чудеса всеки ден.” Това пожела кметът Методи Чимев на дошлите на площад „Свобода” в Дупница за запалването на светлините на елхата преди минути. Овациите и тази година обраха кукери от село Джерман, които след обиколка около току-що грейналата елха играха с всички сили на сцената пред входа на общината.

Кметът на Петрич Димитър Бръчков по следите на афера с изчезнала горска марка, издадена от Вельо 

Кметът на Петрич Димитър Бръчков внесе в прокуратурата сигнал за изчезнала марка за обозначаване на дървесина. Според него изчезването на една от контролните горски марки от общината е сигурна предпоставка за незаконна сеч.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене