Температурите продължават да падат

облачно време

Днес със слаб до умерен, в Източна България и временно силен вятър от север-североизток ще продължи да нахлува студен въздух и понижението на температурите ще продължи. Ще бъде предимно облачно и на много места ще продължи да превалява слаб дъжд, който на отделни места в Северна България и по високите западни полета ще премине в сняг, но валежите ще са в процес на спиране. Преобладаващите максимални температури ще бъдат между 4° и 9°, в крайните югозападни райони – до 15°.

За Благоевград максималната температура днес ще е 10°, а минималната 1°, за Банско 10°/4°, Разлог 10°/5°, Дупница 9°/1°, Кюстендил 9°/0°, Перник 7°/1°, Гоце Делчев 14°/5°, Сандански 15°/8° и в Петрич максималните температури ще достигнат до 13°, а минималните до 7°.

Повече за времето в градовете от Югозападна България може да видите тук:

http://www.e-79.com/weather.html

Атмосферното налягане в сутрешните часове е малко по-високо от средното за месеца и през деня бавно ще се повишава.

Над планините ще е облачно, с намалена видимост. На много места ще превалява слаб сняг. Ще духа умерен вятър от северната четвърт и с него ще продължи да застудява. Очаквана максимална температура на височина 1200 метра около минус 2°, на 2000 метра – около минус 6°.

Над Черноморието ще е облачно и ще превалява слаб дъжд. Ще духа умерен и временно силен вятър от север-североизток. Температурите ще се понижат и максималните ще бъдат между 5° и 7°. Температурата на морската вода е 7°-8°. Вълнението на морето ще бъде 3-4 бала.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене