Местния печат

„Вяра“

Шок в Разлог! Футболна врата смаза черепа на 8-класника Атанас Мишков в час по физическо, в кома е

Разлог е в шок след тежък инцидент в час по физическо. Осмокласникът Атанас Мишков изпадна в кома, след като върху него се стовари метална футболна врата. Момчето е закарано в „Пирогов” с опасност за живота. Драмата се разигра в час по физическо вчера на обяд в двора на Основно училище „Никола Парапунов”.

Грижовен кмет: Желязната лейди Й. Каленичкова: За 10 г. само Величкова видя, че времето в Бобов дол е спряло, прати на ремонт часовника на общината

Кметицата на Бобов дол Елза Величкова получи официални поздравления от предшественичката си Йорданка Каленичкова, която отличи Величкова като грижовен кмет.

„Страхотно съм впечатлена от факта, че електронният часовник, който сложих на фасадната стена на общината преди 10 години, вече ще работи. Той спря малко след като аз напуснах общината и столът ми беше зает от Грети Алексова. Точно по времето на Алексова часовникът се повреди. За съжаление индиферентен към счупения часовник остана и следващият кмет Кирил Станчев.

Ивайло Константинов хвърли бомбата: Искаме касация на вота за съветници, парламент под съмнение не може да управлява 4 години

„От ГЕРБ-Дупница сме категорични, че изборите за общински съветници в общината трябва да бъдат касирани”, обяви на пресконференция лидерът на партията Ивайло Константинов. Днес съдия Иван Демиревски от Окръжния съд в Кюстендил заседава по казуса, решението се очаква с нетърпение от цялата дупнишка общественост. Магистратът обаче още не е взел решение, очаква са се съдбата на ОбС-Дупница да стане ясна до няколко дни.

Бръчков уволни ромския „кмет” на Петрич Николай Айдаров

Кметът на Петрич Димитър Бръчков освободи от длъжност старши специалиста от отдел „Работа с малцинствата” Николай Айдаров, заемащ поста в продължение на 16 години и  отговарящ за реда в двете ромски махали в Петрич. Той беше един от приближените на екскмета Вельо Илиев, като заемаше главна роля в изборите в ромските секции, коментираха служители на общината.

Тялото на Никола Кривошиев от Широки дол изплува в Искър 

Тялото на Никола Кривошиев от самоковското село Широки дол бе открито в коритото на река Искър. Жител на с. Райово съобщил в полицията, че в близост до отбивката за с. Горни Окол е забелязал човешки труп. При извършения оглед на местопроизшествието полицейските служители установили, че тялото се намира на около 20 метра от коритото на реката, в близост до черен път.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене