Трио „Тенорите“ завладяват благоевградската публика с гала-концерт

Мъжкото трио „Тенорите“ ще изнесaт гала-концерт в Благоевград. Събитието ще започне от 19:00 часа в зала „Яворов“ на 4-ти декември. То е част от коледно-новогодишната програма на Община Благоевград, която е под надслов „Сътвори Коледа“. В програмата на концерта е включен богат репертоар на тримата тенори.
За трио „Тенорите“ казват, че съчетаватн класически гласове, изисканата и елегантна визия, съвършеното, уникално и романтично звучене. Те не правят компромис с качеството на звученето и артистичната интерпретация.

Трио „Тенорите“ се събират по инициатива и идея на Кирил Илиев, който слива гласовете на трима млади и амбициозни изпълнители– Кирил Илиев – тенор, Александър Господинов – тенор и Илиян Недев – тенор, в богат и цветен репертоар от класическа и поп, българска естрадна, руска и джаз музика. Определят ги като“ момчетата с вълшебни гласове“. Носители на много награди от певчески конкурси. Имат издадени 2 компактдиска: „Безкрайна хармония”- с любими класически арии и канцонети и „Руска класика” – вечните руски песни -„Калинка” , „Смуглянка”, „Ден победъй”, „Катюша”, „Коробейники” и други.

След концерта, всеки може да може да си закупи техен диск и да си направи снимки с гласовитите момчета. Продажбата на билети се осъществява на касата на зала „Яворов“, а за справки и ВИП места: 0887 42 42 40.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене