Дрогиран, братът на Димитър Бербатов посегна на майка си – семейството се разпада!

Никога не е късно брат ти да те направи за резил. Така би могла да се перифразира народната мъдрост след няколкото гръмнали скандали около по-малкия брат на Димитър Бербатов – Асен, и непрекъснатите резили около съпругата му.
Всъщност за брата на известния ни футболист замесването в скандали не е нещо ново и не за първи път е обект на проверки, разследване, както и на неясни медийни слухове. За разлика от прочутия си брат, чието име се обсъжда покрай футболните му прояви и трансфери, по-младият Бербатов успешно резили фамилията с живота, който води и средата, в която се движи.
Преди две години домът на Асен Бербатов беше претърсен по подозрение в източване на кредитни карти от терминал във фалиралия му бутик. И въпреки че не беше привлечен като обвиняем, а версията за продажба на наркотици беше отхвърлена, въпросите около него останаха да висят във въздуха. Малко преди това името му нашумя заради неплащане на кредит към Първа инвестиционна банка.
През лятото на същата година пък в британския вестник „Сън” се появи информация за отвличането му. Тя беше опровергана от полицията в Благоевград, както и от майката на двамата братя – Маргарита, но така и не стана ясно откъде и защо се появи този слух.
Само преди дни обаче, своеволията на Асен взривиха отново интернет пространството. Негови съседи свидетелстват за поредния скандал в семейство Бербатови, което се разпада с всеки изминал ден, твърдят те. Преди няколко вечери страшни викове и скандали се носели от апартамента на Маргарита Бербатова, която за сетен път се карала с по-малкия си син. Този път обаче разпрата прераснала в побой. Любопитни клюкари забелязали насиненото лице на футболната майка на следващата сутрин и нещата им се изяснили тотално. „Този път вече Асен прекали!”, съжаляват я комшиите. Те са убедени, че синът й, явно дрогиран, е посегнал на майка си в поредния скандал за пари. „Само дано Митко не разбере, че не ми се мисли как ще реагира… На него му омръзна вече да се разправя с брат-нехранимайко”, предполага друга „добросъвестна” съседка.
Какво ще се случи със семейство Бербатови, предстои да разберем. Ще устои ли и на този срам?!
Това, което не трябва да се забравя обаче е, че всеки е отговорен за собствените си действия и трябва да си носи последствията от тях. Защото това, какво ще направи с живота си, в крайна сметка е избор на всеки един човек. Дали ще постигнеш нещо или цял живот ще се държиш като леке, ще се криеш зад името на някой свой известен роднина, ще живееш с мисълта, че си недосегаем и ще поставяш в неудобна положение близките си – също. Както и това, че никой не е застрахован от безотговорни действия на роднините си и това собственият му брат да го прави за резил, без особено да се замисля.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене