Стойко Иванов игра в неделя, но травмата все още му създава проблеми

Стойко Иванов се появи в игра за „Пи­рин” (Гоце Делчев) в последния мач за есен­ния дял на първен­ството и окончателно опроверга слуховете, че няма да играе за от­бора. Халфът оправда очакванията на стар­ши треньора Димитър Крушовски. Футболистът започна подготов­ка с неврокопчани след около месец почивка заради контузия и проведе две занимания с неврокопчани, но се оказа, че травмата му не е излекувана. След последното занима­ние на зелено-белите, играчът получи отток на десния си крак, а последвалия лекарски преглед показа, че той трябва да почива още. Това обаче не го отчая и играчът стисна зъби и игра почти час с от­бора.

С появата си на Град­ския стадион в Гоце Делчев   обаче   Стойко Иванов опроверга слу­ха, че напуска солидар­но с подалия оставка Тодор Киселичков.

За старши треньора Димитър Крушовски бе попарена обаче на­деждата, свързана със селекцията преди сре­щата с „Германея” през миналата седмица.

Става дума за Жико Грозданов, който също стартира подготов­ка със зелено-белите след контузия и дори бе очакван за срещата с ЦСКА, но не бе пус­нат в игра. При него се появи усложнение на травмата му, с което отпадна възможността да бъде ползван срещу сепаревобанчани.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене