Без категория

Местния печат

печат

“Вяра”

Кърваво меле в 4 часа сутринта пред бар „Амнезия” в Самоков: Син на полицайка млати с бухалка младеж от с. Говедарци за случаен разговор с момиче, помагат му боксьор и синът на горски началник

Две групи младежи от Самоков и село Говедарци се биха до смърт заради момиче пред бар „Амнезия“ в града. Със спукан череп в медицинския комплекс „София Мед“ е транспортиран Христо Ранов от с. Говедарци.

17-год. надви 15 девойки за короната на конкурс в Благоевград: Мис „Пирин фолк” Вероника Благоева от Сандански №1 по красота в Югозапада

17-годишната Вероника Благоева от Сандански бе коронясана за  Мис Югозападна България 2014 на пищно шоу в Благоевград. Вероника е възпитаничка на Земеделската гимназия „Климент Тимирязев”. Приятелят й Марио Бишков през цялото време на конкурса я подкрепя и вярваше, че именно неговата красавица ще стане №1 по хубост в Югозапада.

Уволненият школски директор от Рибново Манчо Джуркин: Сутрин Ахмед Башев се моли в черква, следобед в джамия, в един ден ходи и на погребение, и на сватба – абсолютен циркаджия

Ахмед Башев сутрин е в черквата, следобед в джамията, сутрин ходи на погребение, следобед на сватба – абсолютен циркаджия. Това заяви уволненият директор на училището в гърменското село Рибново Манчо Джуркин в ефира на столична телевизия.

55-год. иманяр загина в могила край Добринище в търсене на злато

55-годишен иманяр загина в могила в търсене на съкровища край Добринище. Иван Тончев от разложкото село Долно Драглище е загубил живота си в пещера, скрита от дървета и храсти. Други двама мъже са се задушили от отровни газове в изкопания от тях тунел. Инцидентът станал към 20 часа в петък.

34-годишният печатар Виктор Донев от Дупница загуби живота си при катастрофа

34-годишен дупничанин е загинал на 22 февруари през нощта при катастрофа на главен път Е-79 край Дупница, съобщиха от Областната дирекция на МВР-Кюстендил.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене