Местния печат

„Вяра“

С 31 „за” приближеният на Братя Галеви Йонко Гергов стана зам.-председател на ОбС – Дупница, единствена Даниела Симова от ГЕРБ му подложи крак на път към трибуната

Един от най-приближените хора на Братя Галеви, Йонко Гергов, стана зам. Председател на Общинския съвет в Дупница. След като загуби битката за кметски пост, а после и предателския стол на ОбС – Дупница, щастието най-после се усмихна на адвоката и той днес успя да се уреди с пост.

57-годишен мъж от хаджидимовското село Илинден загина при катастрофа с гръцки гражданин край Копривлен

57-годишният Димитър Петров Палашев е загиналият мъж при тежката катастрофа край граничното село Илинден, община Хаджидимово. Мъжът се е прибирал с лекия си автомобил „Лада” комби от Копривлен, когато на моста над река Мътница край селото се сблъскал с лек автомобил „Опел Астра„ управляван от гръцки гражданин от Като Неврокопи.

Млад санданчанин бере душа в „Пирогов”, след като скочи от стълбищна площадка на жилищна сграда в Благоевград

37-годишен санданчанин бере душа в „Пирогов”, след като скочи вчера от четвъртия етаж на сграда в Благоевград, в която се помещава хотел на Райо Димитров – Чората. Хотелът е на първия етаж, над него има апартаменти. Трагичният инцидент с Антон К. стана около 15.20 ч. вчера. Той живеел там със съпругата си от няколко години.

Кметът д-р Камбитов при откриването на учебен център към фирма „Ванико“: Вървите в правилната посока, най-големият проблем сега е връзката между бизнеса и образованието

Кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов беше сред официалните гости на церемонията по откриването на Професионален учебен център към фирма „Ванико“ в Благоевград. Преди да бъде прерязана лентата на обекта, д-р Камбитов поздрави ръководството и работещите в предприятието.

Тарикатът от Благоевград Любчо Американски продава на черно билети менте за Енрике Иглесиас 

Известният с шмекерджийските си номера благоевградчанин Любчо Илиев, с прякора Американеца, отново попадна под прицела на журналисти. Този път капанът на тариката бе заложен от екип на национална медия, която го разобличи в измамна схема с продажба на билети за концерта на Енрике Иглесиас. Сигналът за измамата, която Любчо извършвал, бил подаден от потърпевши в социалната мрежа фейсбук, където той регистрирал фалшив профил.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене