Светлините на коледното дръвче в Разлог грейват на 4-ти декември

15 хиляди лампички ще заблестят на коледното дръвче в Разлог. На 4-ти декември от 17.30 ч. ще започне концертът на Централния площад в града, след което кметът инж. Красимир Герчев ще включи светлините на елхата.

Празничният дух ще бъде повдигнат от коледните песни, стихове и танци, изпълнени от Детско театрално студио към НЧ „15.09.1903-1909“, гр. Разлог, с ръководител Росица Тумбева и Танцово студио „Силвана денс“. Тържеството ще завърши с празнична заря.

В същия ден и час ще грейнат светлините и на елхите от инициативата „Булевард на елхите“, украсени от граждани, предприятия, институции и др. В инициативата тази година могат да се включат граждани от всички страни на Европа. Подробности за участие могат да бъдат получени от сдружение „Международни инициативи за сътрудничество“.

Коледните мероприятия продължават с инициативата „Дядо Коледа по домовете“, изяви на талантливи деца от училищата в Разлог.

На 01.01.2016 г. ще се проведе традиционният Новогодишен кукерски карнавал. В него участие ще вземат 7-те квартала на гр. Разлог. Събитието се провежда на Централния площад в гр. Разлог от 10.30 ч.

 

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене