Преглед на местния печат

„Вяра”

Зашиха разцепената с лопата глава на Димитър Манев, побойникът Георги Амбарков от Бистрица излезе от ареста! Потърпевшият: Преби ме, защото не съм гласувал за него, едва съм жив

Димитър Манев от дупнишкото село Бистрица, който бе пребит от бившия лесничей Георги Амбарков, е преместен за лечение от „Пирогов” в болница в Дупница. 69-годишният мъж е удрян с лопата, има един шев на главата. Задържаният за злодеянието Амбарков пък е бил пуснат от полицията след изтичането на времето, за което е арестуван.

 

Бившият кмет на Говедарци Бойчо Шуманов стана началник в цех за дървени къщички, обяви: Ще се върна на кметския стол, Георги Шуманов спечели с измама

Бившият кмет на Говедарци Бойчо Шуманов стана началник на цех за производство на дървени къщички. Цехът е собственост на Венци Крушарски от самоковското село, там работят около 20 човека. „Започнах работа веднага след изборите, но съм сигурен, че ще се върна на кметския си пост, тъй като настоящият кмет Георги Шуманов взе поста с абсолютни манипулации и несправедливости, част от които могат да бъдат доказани.”

 

Автомобилите на строителните бизнесмени Иво Върбев – Бобъра и Иван Стойчев пламнаха като факли в Самоков

2 леки автомобила изгоряха като факли. Пламъците тръгнали от нисана на Даниела Йорданова. Изпепелена е колата на бизнесмените Иво Върбев –Бобъра и Иван Стойчев от Самоков. Двамата са строителни предприемачи. Пожарът лумнал в кв. „Самоково” след полунощ. Сигналът за инцидента е подаден на тел. 112 от съседа Иван Ненов, който пръв забелязал пламъци. Пристигналите на място пожарникари локализирали пламъците.

 

12 часа Говедарци бедства без вода, гневни жители: Трупове на умрели животни изтичат през чешмите ни, шефът Нитов не иска и да чуе

1250 домакинства, хотели и вили, пълни с гости, бедстваха 12 часа в Говдарци без вода заради авария. „Не можехме да си измием очите, камо ли едно сутрешно кафе да изпием. Почти всяка седмица е така. Шефът на ВиК-София област Никола Нитов нехае, не си вдигна телефона. Нямаме каптаж, нямаме пречиствателна станция. Кога Нитов ще си свърши работата? Миналата годна намерихме мъртво диво прасе, колко ли други разложили се трупове на животни сме изпили”, звъняха на редакционните телефони десетки жители на Говедарци, сред които от фамилиите Калпачки, Кацарски, Вучови и др.

 

Жена от Рибново загина на пътя между Места и Добринище, остави 7-годишно сираче 

28-годишна жена от гърменското село Рибново загина след тежка катастрофа на пътя между с. Места и гр. Добринище. Тя е майка на 7-годишно момченце. Тежкият инцидент станал вчера около 15:20 часа, съобщиха от пресцентъра на благоевградската полиция.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене