ХОРОСКОП ЗА 22 НОЕМВРИ

ОВЕН
Много ентусиазъм има днес у Овните и сили за реализация в професионално отношение. За онези от вас, чиито дела са свързани с пътуване, е възможно да възникнат проблеми. По отношение на финансовите дела също могат да последват пречки и трудности, като някои сами ще са виновни за тях поради прибързване. Ще са затормозени и любовните ви контакти в неделя.

ТЕЛЕЦ
Телците са припрени в неделя и колкото повече бързате, толкова повече трудности ще възникват. Други от вас разпиляват силите си и се увличат по дела, чийто успех е доста съмнителен. Можете да разчитате на ползотворни контакти. Ще получите новини, които ще ви доближат до осъществяване на надеждите.

БЛИЗНАЦИ
В неделя възможностите на Близнаците за действие са ограничени. Това ще огорчи онези от вас, които разчитат на добър шанс за осъществяване на делата. Много от Близнаците се сблъскват с домашни и обществени проблеми, за разрешаването на които трябва да се въоръжите с търпение.

РАК
Неделя подлага на изпитания мнозина от Рак. Сега много важно е да бъдете изключително стриктни в изпълнение на задълженията си, защото е възможно да загубите доверието на началниците си. Повечето от вас имат проблеми в работата си, към решаването на които трябва да пристъпите много отговорно.

ЛЪВ
Деловата неделя не създава проблеми за вас и мнозина ще отхвърлят работата си като на шега. Действията ви ще бъдат бързи и точни, което в много случаи ще съкрати чувствително работния ден. Проблемите ви в неделя са лични и свързани с любовта. Бъдете внимателни, защото не са изключени скандали и разочарования.

ДЕВА
Не бива да отстъпвате от позициите си, независимо че някой би могъл да ви атакува. Окажете мощна съпротива, защитавайте се с всички средства до постигане на краен успех. При някои от Дева семейната среда действа демобилизиращо и ви разколебава да действате в защита на интересите си.

ВЕЗНИ
Неделя при вас е свързана със малки неудобства. Няма да получите точно онова, което сте очаквали да получите от извършване на дадена дейност. В това отношение трябва да се примирите. Проблематични са контактите ви за деня, но мнозина ще бъдат зарадвани от съобщение, касаещо професионалния живот.

СКОРПИОН
Малко тъжни са някои от Скорпионите в неделя, но все пак ще имате положителни реализации. Денят носи професионални успехи, добри новини, ползотворни контакти. Някои имат финансови проблеми, но днес трудно ще ги разрешите. Не вземайте прибързани решения по въпросите на любовта, помислете.

СТРЕЛЕЦ
Неделя е трудна за вас. Победите и успехът не ви липсват, но са непостоянни и това изважда мнозина от равновесие. Погрешно е да прибързвате или да действате от позицията на емоционална превъзбуденост, която днес е характерна за мнозина. Днес бъдете по-самостоятелни. Пазете се от измами.

КОЗИРОГ
Твърде активни са Козирозите в неделя, но тази активност е двустранно проявена. При едните от вас тя е делова и гарантира успешните достижения. За останалите има отношение към любовта и взаимните емоционални усещания. И в двата случая е възможно да не останете доволни и напълно удовлетворени, но това не е фатално.

ВОДОЛЕЙ
Много стегнати и действени са родените под Водолей днес и тази позиция е продиктувана от условията, в които ви се налага да работите. Възможностите ви – като воля и късмет, са добри. За съжаление условията, в които сте принудени да действате, създават много пречки и трудности, които спират личната ви изява. Отложете някои от делата си.

РИБИ
Днес трябва да бъдете достатъчно търпеливи и отново да осмислите плановете си. Мнозина от Риби залагат на приятелска подкрепа във връзка с делови разговор, но тя ще се окаже фалшива. Неделя ще ви зарадва със съобщение, но трябва да направите правилна преценка на обстоятелствата, в които се налага да действате.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене