Рокаджии опънаха жици за орлетата срещу „Левски“! Бомбата на деня: Единият от отпратените французи акостира на Герена

Рокбандата Black Rose пусна видеоклип с парчето Пирин оле

Рокаджии надъхаха орлетата за предстоящия сблъсък с лидера „Левски“ в неделя с парчето „Пирин оле“. Негови автори са музикантите от групата „Black Rose“, които презентираха видеоклипа към песента в началото на седмицата на дългоочаквания двубой. От ръководството на благоевградския клуб предприемат драконовски мерки за предотвратяване на екшъни между агитките на двата отбора. Няколкостотин сини запалянковци се очаква да заемат места в клетката, предназначена за гостуващите ултраси. Домакините излязоха с призив към привържениците на столичния гранд, които няма да пристигнат с организиран превоз, да не ползват главния вход на стадион „Христо Ботев“, а да се насочат към обособения за тях сектор по обходния маршрут по улица „Дъбравска“.

На Герена вчера избухна бомбата на деня с появата на единия от отпратените от ОФК „Пирин“ французи през уикенда – Санти Нгом. 22-годишният нападател, с баща камерунец и майка алжирка, в чиято визитка фигурират участия за втория тим на гранда, се съблече по екип и се присъедини към тренировката на „Левски“. Играчът е бил доведен от Георги Бачев, който съдейства на агента на футболиста – бившия вратар на „Вихрен“ Юсуф Бело. Наставникът Стойчо Стоев се е съгласил да даде шанс на острието до четвъртък да го убеди, че заслужава да води атаката на състава му. Отделно от основната група продължиха да се готвят травмираните Владимир Гаджен и Линел Котамбала, които почти сигурно пропускат визитата в областния център на Пиринско.

Добрата новина от лазарета на пиринци е възстановяването на Юлиян Попев и Тони Тасев, които ще са на разположение на старшията Наджи Шенсой.

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене