Преглед на местния печат

„Вяра”

Дупничанин отвлече голфа на посестримата си от Джерман – Даниела Портарска: Дадох колата на Красимир Грозданов срещу заем от 210 лв. за погребението на майка ми, прокуратурата си затвори очите

Дупничанин отмъкна колата на своя посестрима от село Джерман, но от прокуратурата си затвориха очите, оплака се в редакцията на в. „Вяра” Даниела Портарска. Тя внесе жалба в Районната прокуратура, в която настоява да преразгледат постановлението си за прекратяване на наказателно производство срещу Красимир Грозданов, в чийто двор на ул. „Саморанска” 31 в Дупница колата стои незаконно вече 1 година.

 

Спрягат Добринка Бацанова за трети зам.-кмет на Петрич, Бръчков взе в екипа си експерти по европроекти – адв. Илко Стоянов и строителния инженер Минка Салагьорова

Бизнесдамата Добринка Бацанова е най-вероятният трети заместник-кмет в екипа на градоначалника Димитър Бръчков в Петрич. Това се коментираше упорито вчера в града. Бръчков обяви официално екипа си, но името на третия зам.-кмет не бе оповестено. Това даде повод на петричани да спрегнат Добринка Бацанова за мястото, като се обзалагат, че името й ще бъде обявено на днешната сесия.

 

Имението на Галеви в Ресилово отдадено под наем! Вещото лице Александър Цветков прибра 1015 лв. за един поглед отвън

Двата имота на Братя Галеви в сапаревобанското село Ресилово са отдадени под наем. Докато дупнишките мафиоти се подвизават в арабските емирства и си живеят като шейхове, намират време да въртят бизнес и на родна земя, са коментарите на дупничани.

 

Издъхна 35-год. дупничанин Любомир Димитров, след като смазаха черепа му в ромско меле, 45 дни не излезе от кома

Издъхна 35-годишният Любомир Димитров, който пострада в зверско меле между два ромски клана в Дупница. Любомир беше изпадвал в кома, състоянието му се подобри леко, след като в Дупница бе изнесена чудоворната икона на св. Иван Рилски. Тогава родниние му бяха обнадеждени, съобщиха, че температурата му е спаднала и отправяха молитви да се оправи.

 

80-годишната баба на дупнишкия полицай Ивайло Каракашев – Йорданка, издъхна на терасата, откри я пощальонката 

80-годишната Йорданка Кьосева беше намерена починала на терасата в дома си на улица „Поп Харитон” вчера сутринта. Трупът на жената забелязала пощальонката, която видяла възрастната жена да лежи на терасата и веднага телефонирала в Спешния център.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене