ВИДЕО: Кирил Добрев: БСП умря, не съществува вече

Гостува хулиганът на БСП Кирил Добрев

БСП е по-ретро отвсякога. Тя излъчва послания от средата на миналия век. Нейните лидери миришат на мухъл. Това заяви Кирил Добрев от БСП.

Според него, структурите на партията са стари и тя отдавна вече не е толкова масова, колкото преди.

Добрев разкритикува остро доклада за състоянието на партията, изчетен вчера. Той бил като суха статистика и в него виновни за лошите резултати на изборите отново са „всички”. Освен това там се твърди: „Властта за нас в държавата не е самоцел, но властта в партията ще я пазим със зъби и нокти”. Според него там важи принципът „Тая власт с кръв съм я взел и само с кръв ще я дам”.

По отношение на прословутия ляв завой, който БСП отдавна се кани да направи, според Добрев от пленума вчера ставало ясно, че Янаки Стоилов сега е стартирал към ляв завой, който ще даде резултати евентуално след няколко години.

Кирил Добрев се присмя и на директивата в БСП да се броят реалните членове и съратниците. „Добре, г-н Добрев, пишете ме там за съратник. Ще дойда, не мога да не ви подкрепя в този момент”, пошегува се водещата Жени Марчева.

По думите на Добрев, единствените,които наистина подали оставка от ръководството са Драгомир Стойнев, Калоян Паргов и Илияна Йотова – хора, които са били там не повече от година-две. „Останаха онези, които са в това бюро повече от 20 години”, подчерта той и нарече последните „фараони”.

Добрев обясни още, че на вчерашния пленум, при който ръководството на партията беше преизбрано с 44 на 42 гласа, самите членове на Изпълнителното бюро са гласували за себе си. „Те вчера се самоизбраха”, заяви той.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене