Тежка и богата сватба вдигнаха на сина си Людмил и чаровната му избраница Лидия, Иван и Силвия Земеделски от сатовчанското село Крибул

Тежка и богата сватба с над 1200 гости от целия Гоцеделчевски регион и страната вдигнаха на сина си Людмил и чаровната му избраница Лидия Иван и Силвия Земеделски от сатовчанското село Крибул.

Двете фамилии на младото семейство – Манови и Земеделски, споделиха голямата си радост със стотиците свои роднини, колеги и приятели, които те и младоженците поканиха на голямото сватбено тържество.

На две смени в местния ресторант младоженците и родителите им посрещаха през целия ден многото си гости и приемаха безбройните им пожелания за здраве, щастие, късмет и много и красиви като тях самите наследници.

Неизменното „Горчиво” също съпътстваше голямото сватбено тържество на младите влюбени, което както сватбарите, така и жителите на селата Крибул и Беслен дълго ще помнят.

Красивата булка Лидия, която семейство Земеделски прие като своя дъщеря, е от хаджидимовското село Беслен. След дипломирането си в ЮЗУ „Неофит Рилски“ в Благоевград тя работи като секретар в Община Хаджидимово, а чаровният младоженец Людмил упражнява любимата си професия като мебелист в Гоце Делчев. Той се занимава и с биоземеделие, а в свободното си време работи и в семейната ферма, която е една от най-проспериращите в региона.

Кумовете Елис и Михаел също бяха център на внимание по време на сватбата на чаровната двойка Людмил и Лидия. Красиви и елегантни, Елис и Михаел по нищо не отстъпиха на младоженцитте.

Красивата кума Елис се оказа сестра на младоженеца, а кумът Михаел – предприемач със собствен бизнес в Норвегия.

Лидия и Людмил получиха и най-ценната за тях благословия от бабата на младоженеца – известната в региона лечителка Юлия Земеделска, която хората наричат с името на жрицата на светилището край селото – Скрибина.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене