Бербатов се завърна с гол и асистенция в контрола на ПАОК

Българската звезда Димитър Бербатов остави контузията в адукторите зад гърба си и се върна по подобаващ начин в игра. Макар и в контрола, той показа огромните си качества и се отличи с гол и асистенция за своя ПАОК.

Проверката на солунския гранд беше срещу младежката му формация. А тимът, воден от българина, се наложи над младите момчета с 5:2 в контрола, продължила 75 минути. Тя беше организирана заради паузата в гръцкия шампионат.

Бербо подаде за първия гол, дело на Янис Скондрас още в самото начало. В 20-та минута мъжкият състав поведе с 2:0, а резултатът беше удвоен именно от българина след точно изпълнена дузпа. Янис Мистакидис направи 3:0, преди младокът Димитриадис да намали. Никос Коровесис увеличи на 4:1, преди отново Димиатридис да намали след точно изпълнен пряк свободен удар. В последните минути бразилският нападател Жайро оформи крайното 5:2.

Така наставникът Игор Тудор пробва всичките си налични играчи при сравнително високо темпо и може да е доволен, че ще използва отново Бербатов в мача с Панетоликос следващия уикенд.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене