ХОРОСКОП ЗА 15 НОЕМВРИ

ОВЕН
Днес Овните ще имат нееднократно поводи за гняв, предизвикан от намесата на други хора в делата, които касаят само тях. При други от вас на дневен ред са домашните проблеми, които в момента не можете да решите. Предстоят ви запознанства и пътуване.

ТЕЛЕЦ
Мнозина от Телците са в лошо настроение и доста са ядосани, но не желаят по никакъв повод да го покажат. Това ви струва не малко усилия, концентрирате мисленето си върху финансовите въпроси, които в повечето случаи са въображаеми, отколкото истински. При някои ще възникват спорове и конфронтации.

БЛИЗНАЦИ
Близнаците са неудовлетворени в неделя от развитието на някои свои дела, трудно ще постигнете спокойствие, ако не се примирите с незадоволителното си състояние. Някои от вас ще поддържат огъня на напрежението в дома си, днешният конфликтен ден е повече от тягостен. Опитайте се да намериета почката на примирието и да постигнете разбирателство.

РАК
Неделя е труден ден за Раците, изпълнен е с проблеми, свързани с контактите и предварително уредените срещи. Ще имате дребен спор с половинката си в дома, свързан с пари. Опитайте се да не се гневите и да разваляте добрия тон. Изяснете спокойно разминаванията.

ЛЪВ
За Лъвовете неделя е неспокойна, но ако искате да постигнете успех в предприетата работа, трябва да се владеете. Постъпвайки по този начин, крайната победа е ваша. В любовните отношения ще настъпи криза. Необходими са усилия, за да възстановите равновесието.

ДЕВА
Твърде много от Девите ще бъдат страшно ядосани и по повод несъстояла се среща. В много случаи става въпрос за пари, които е трябвало да ви бъдат върнати. Безполезно е да реагирате така, само ще си навредите, като си вгорчите неделния почивен ден. Бъдете сигурни, че ще ви се издължат в най-скоро мреме.

ВЕЗНИ
Ако е вярно твърдението, че денят си личи от сутринта, вашата неделя не е добра. Гневът ви ще бъде предизвикан от скандал с брачния партньор. Това настроение заплашва да остане с вас през целия ден, ако не положите волеви усилия да го отстраните. Обърнете внимание на здравето си, което не е много добро.

СКОРПИОН
Днес трудностите и противоречията в отношенията не отминават и Скорпионите. При някои от вас не са изключени интриги, което ще ви накара окончателно да предавате разсъдъка си под властта на негативните емоции. Не проявявайте неразумност, вашите възможности са големи. Въздържайте се от необмислени реакции.

СТРЕЛЕЦ
В неделя вашият успех има отношение към дела, свързани с пари. Това положително влияние е твърде фиксирано, но има и предупреждение да внимавате за измама. Проявете дипломатичност, за да пресечете пътя на споровете и противоречията, които в никакъв случай не вещаят нещо добро.

КОЗИРОГ
За Козирозите неделя не е добър ден, но имате известни шансове за разрешаване на някои дребни текущи проблеми. Някои от вас ще получат радостно известие. В неделя е много трудно да постигнете реализация на по-важни дела. Положителни вибрации ще обхванат и вас, отдайте се на релакс и възстановете душевното си равновесие.

ВОДОЛЕЙ
В неделя вашите проблеми и неприятности са изцяло концентрирани по въпросите от домашно-битов характер. Днес не трябва да се докосвате до важни въпроси, свързани с бизнеса ви. Оставете ги за по-благоприятни дни. В неделя могат да настъпят при някои аномалии в любовните отношения.

РИБИ
Обстоятелствата са против вас в неделя и почти всички от Риби са в невъзможност да решат и най-елементарни задачи. Това ви прави нервни. При някои предните дни делата им имаха положително развитие, сега е настъпил обрат, поради настъпила промяна в ситуацията. Нямате шанс да спечелите съмишленици, ако не мотивирате исканията си..

struma.bg

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене