Това се коментира в Пиринско: Изпратиха шокиращ колет на загубил кандидат-кмет – въже с панделка, за да се обеси

Препоръчана пратка получи кандидат-за кмет, който загуби катастрофално изборите в едно от малките селища на Пиринско. Дни след загубата той получил пратка от куриер – красиво опакована кутия като за рожден ден, отворил я и вътре видял въже с панделка, на която пишело „Не ти остава нищо друго, затова ние те подсещаме“.

Гаврата застигнала кандидат-управника по време на семейна вечеря в един от ресторантите на селището. При вида на съдържанието на пакета, той изпаднал в шок. Според запознати, след инцидента загубилият кандидат-кмет буквално се побоял. Битката за поста във въпросното селище в Пиринско бе ожесточена.

И кандидатът за кмет я водеше извън всякакви норми и правила,, защото домогването до кметския пост за него бе на живот и смърт, но в крайна сметка хората избраха опонента му и той загуби. Познавайки амбициозния му нрав и това, че след изборния резултат той е съкрушен, жестоки зевзеци си направили тази шега.

Спестяваме името на кандидата за кмет, за да не го унизяваме допълнително, но в селището от където е всички коментират оживено случката. Ако той депозира жалба в полицията за гаврата, тогава ще съобщим името му.

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене