Преглед на местния печат

„Вяра“

Осъденият на 12 г. за блудство със сина си Костадин Тасев от Сандански: Сашо Върколака е основният играч в затвора в Бобов дол, тормози ме, имам очи и на гърба – искат да ме изнасилят

Александър Лазаров – Върколака от затвора в Бобов дол ме обижда на педофил, тормози ме, пандизчии искат да ме изнасилят и убият, изплака от зандана в Бобов дол санданчанинът Костадин Тасев. Той излежава присъда за блудство над собственото си дете.

 

ТЕЦ „Бобов дол” отнася 1500 лв. глоба заради извънреден труд на двама работници

ТЕЦ „Бобов дол” отнася глоба заради нарушение на трудовото законодателство, съобщават от Районния съд в Дупница. Санкцията от 1500 лв. е наложена на дружеството от Инспекцията по труда в Кюстендил, за положен извънреден труд в един от цеховете на централата. На 27 януари тази година от инспекцията е съставен акт за установяване на административното нарушение против дружеството. При проверки на 15, 16 и 20 януари тази година служители на инспекцията са установили, че в качеството си на работодател през ноември 2014 год.

 

Шефът на минипарламента в Кюстендил Иван Андонов на половин работен ден, обяви: За хората съм на линия 24 часа

Шефът на минипарламента в Кюстендил Иван Андонов ще работи на половин работен ден, обяви той. Причината е, че Андонов съвместява длъжността на ОбС шеф с председателското място в читалище „Братство”. „Въпрос на оформяне на трудов договор е, иначе аз съм на разоположение на гражданите 24 часа. Не си вдигам телефона само ако съм на важна среща. И в миналия мандат също работех на половин работен ден”, коментира Иван Андонов.

 

Глухонемият Симеон Георгиев от Дупница отърва затвора, след като изтегли 480 лв. от дебитната карта на колегата си Асен Христов 

Глухоням работник от „Тих труд” в Дупница сключи сделка с прокуратурата и избегна килия в бобоводолския затвор. Симеон Георгиев, който е с основно образование, се изправи пред съдия Пенка Братанова, заместник-председател на Окръжния съд в Кюстендил, за източване на пари от чужда дебитна карта. Глухонемият се призна за виновен за това, че за времето от 23.12.14 г. до 07.01.15 г. в Дупница е използвал чуждата дебитна карта “Виза Електрон” на банка ДСК, за да дърпа пари от нея.

E79 News

Започнете да пишете и натиснете Enter за търсене